Publicaciones (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117

  2. Changes in composition and colour development of 'Tempranillo' grapes during ripening induced by ethephon treatments at veraison

    Acta Horticulturae

  3. Characterization and identification of field ectomycorrhizae of Boletus edulis and Cistus ladanifer

    Mycologia, Vol. 98, Núm. 1, pp. 23-30

  4. Competition-induced mortality for Mediterranean Pinus pinaster Ait. and P. sylvestris L.

    Forest Ecology and Management, Vol. 222, Núm. 1-3, pp. 88-98

  5. Crecimiento en ramas de Fraxinus excelsior L. en parcelas agrícolas excedentarias de la provincia de Soria. Recomendaciones de poda

    Foresta, Núm. 32, pp. 64-73

  6. Early effects of a wildfire on the diversity and production of fungal communities in Mediterranean vegetation types dominated by Cistus ladanifer and Pinus pinaster in Spain

    Forest Ecology and Management, Vol. 225, Núm. 1-3, pp. 296-305

  7. Efectos de la clorosis férrica sobre la acumulación de antocianos en la uva CV. Tempranillo durante la maduración

    Nutrición mineral: aspectos fisiológicos, agronómicos y ambientales

  8. El ajo

    Terralia, Núm. 57, pp. 40-44

  9. Evaluación de la producción de bellota y su distribución de caída del árbol en las dehesas del S.O. De Extremadura.

    Sólo Cerdo Ibérico, Núm. 16, pp. 47-51

  10. Fungi isolated from diseased nursery seedlings in Spain

    New Forests, Vol. 31, Núm. 1, pp. 41-56

  11. Identification of autochthonous grapevine varieties in the germplasm collection at the ITA of 'Castilla y León' in Zamadueñas Station, Valladolid, Spain

    Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 4, Núm. 1, pp. 31-36

  12. Identification of autochthonous grapevine varieties in the germplasm collection at the ITA of «Castilla y León» in Zamadueñas Station, Valladolid, Spain

    Spanish journal of agricultural research, Núm. 1, pp. 31-36

  13. In vitro effects of four ectomycorrhizal fungi, Boletus edulis, Rhizopogon roseolus, Laccaria laccata and Lactarius deliciosus on Fusarium damping off in Pinus nigra seedlings

    New Forests, Vol. 32, Núm. 3, pp. 323-334

  14. Influence of the ectomycorrhizal fungus Laccaria laccata on pre-emergence, post-emergence and late damping-off by Fusarium moniliforme and F. oxysporum on Scots pine seedlings

    Symbiosis, Vol. 42, Núm. 3, pp. 153-160

  15. Interaction effects of nitrogen and potassium fertilization on anthocyanin composition and chromatic features of tempranillo grapes

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 40, Núm. 3, pp. 141-150

  16. Modelos del tamaño de copa de pinus sylvestris l. en bosques del centro de España

    Interciencia: Revista de ciencia y tecnología de América, Vol. 31, Núm. 3, pp. 168-175

  17. Niveles de referencia para el diagnóstico nutricional de la vid

    Vida rural, Núm. 226, pp. 44-48

  18. Prevención y tratamiento de la clorosis férrica del viñedo

    Vida rural, Núm. 226, pp. 30-33

  19. Selección de parasitoides de la polilla europea del brote del pino ('Rhyacionia buoliana' Den. 'et' Schiff.) (Lepidotera: Tortricidae) para el control biológico en Chile

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 32, Núm. 4, pp. 595-608

  20. Stand age and sampling year effect on the fungal fruit body community in Pinus pinaster forests in central Spain

    Canadian Journal of Botany, Vol. 84, Núm. 8, pp. 1249-1258