Liburu kapituluak (8) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2015

  1. Cereal Proteins: Immunostimulatory and Toxic Peptides

    ADVANCES IN THE UNDERSTANDING OF GLUTEN RELATED PATHOLOGY AND THE EVOLUTION OF GLUTEN-FREE FOODS (OMNIASCIENCE), pp. 141-162

  2. Certificación de la calidad diferenciada de los alimentos, ¿protección o herramienta de mercado?

    Alimentación, creencias y diversidad cultural (Tirant lo Blanch), pp. 359-368

  3. Logopedia Prolingua II. Proyecto Interdisciplinar para la promoción,innovación e internacionalización de la Logopedia.

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 703-706

  4. Logopedia Prolingua. Proyecto Interdisciplinar para la promoción, innovación e internacionalización de la Logopedia.

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 257-260

  5. Mechanims of intestinal tolerance to dietary proteins

    Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 105-140

  6. Pathogenesis of Celiac Disease

    Advances in the understanding of gluten related pathology and the evolution of gluten-free foods (OMNIASCIENCE), pp. 163-191

  7. Preface section I. Genetics, genomics, inmunology and application to therapy

    Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 75-78

  8. Wheat as an allergen: Baker´s asthma food and wheat pollen allergy

    Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 463-488