Departamento
Pediatría, Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia
Capítulos de libro (8) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2015
-
Cereal Proteins: Immunostimulatory and Toxic Peptides
ADVANCES IN THE UNDERSTANDING OF GLUTEN RELATED PATHOLOGY AND THE EVOLUTION OF GLUTEN-FREE FOODS (OMNIASCIENCE), pp. 141-162
-
Certificación de la calidad diferenciada de los alimentos, ¿protección o herramienta de mercado?
Alimentación, creencias y diversidad cultural (Tirant lo Blanch), pp. 359-368
-
Logopedia Prolingua II. Proyecto Interdisciplinar para la promoción,innovación e internacionalización de la Logopedia.
Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 703-706
-
Logopedia Prolingua. Proyecto Interdisciplinar para la promoción, innovación e internacionalización de la Logopedia.
Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 257-260
-
Mechanims of intestinal tolerance to dietary proteins
Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 105-140
-
Pathogenesis of Celiac Disease
Advances in the understanding of gluten related pathology and the evolution of gluten-free foods (OMNIASCIENCE), pp. 163-191
-
Preface section I. Genetics, genomics, inmunology and application to therapy
Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 75-78
-
Wheat as an allergen: Baker´s asthma food and wheat pollen allergy
Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 463-488