Artículos (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. Anomalous thickness increase in crosslinked closed cell polyolefin foams during heat treatments

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 73, Núm. 14, pp. 2825-2835

  2. Análisis de riesgos y control de puntos críticos (ARCPC) del proceso de fabricación del chocolate

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 9, pp. 137-143

  3. Application of instrumented falling dart impact to the mechanical characterization of thermoplastic foams

    Journal of Materials Science, Vol. 34, Núm. 3, pp. 431-438

  4. Dynamic mechanical analysis of injection-moulded discs of polypropylene and untreated and silane-treated talc-filled polypropylene composites

    Polymer, Vol. 40, Núm. 19, pp. 5345-5353

  5. Effect of blending on the physical properties of crosslinked closed cell polyethylene foams

    Cellular Polymers, Vol. 18, Núm. 1, pp. 1-20

  6. Excess thermodynamic properties of binary and ternary mixtures containing methyl 1,1-dimethylethyl ether (MTBE), n-heptane, and methanol at T = 313.15 K

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 31, Núm. 9, pp. 1231-1246

  7. Experimental investigation of the vapor-liquid equilibrium at 313.15 K of the ternary system tert-amylmethyl ether (TAME) + n-heptane + methanol

    Fluid Phase Equilibria, Vol. 165, Núm. 2, pp. 197-208

  8. Lutetium bisphthalocyanine thin films as sensors for volatile organic components (VOCs) of aromas

    Sensors and Actuators, B: Chemical, Vol. 58, Núm. 1-3, pp. 544-551

  9. Oximetría de pulso: eliminación de la interferencia por luz ambiental

    Mundo electrónico, Núm. 299, pp. 62-63

  10. Sistema de sensores orgánicos resistivos para la detección de componentes aromáticos en el vino: IV Congreso Nacional de Enólogos

    La Semana vitivinícola, Núm. 2751, pp. 1366-1372

  11. Thermal conductivity of polyethylene foams manufactured by a nitrogen solution process

    Cellular Polymers, Vol. 18, Núm. 6, pp. 385-401

  12. Utilización de edulcorantes intensivos en alimentación

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 8, pp. 149-154