Artikuluak (12) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

1999

  1. Anomalous thickness increase in crosslinked closed cell polyolefin foams during heat treatments

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 73, Núm. 14, pp. 2825-2835

  2. Análisis de riesgos y control de puntos críticos (ARCPC) del proceso de fabricación del chocolate

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 9, pp. 137-143

  3. Application of instrumented falling dart impact to the mechanical characterization of thermoplastic foams

    Journal of Materials Science, Vol. 34, Núm. 3, pp. 431-438

  4. Dynamic mechanical analysis of injection-moulded discs of polypropylene and untreated and silane-treated talc-filled polypropylene composites

    Polymer, Vol. 40, Núm. 19, pp. 5345-5353

  5. Effect of blending on the physical properties of crosslinked closed cell polyethylene foams

    Cellular Polymers, Vol. 18, Núm. 1, pp. 1-20

  6. Excess thermodynamic properties of binary and ternary mixtures containing methyl 1,1-dimethylethyl ether (MTBE), n-heptane, and methanol at T = 313.15 K

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 31, Núm. 9, pp. 1231-1246

  7. Experimental investigation of the vapor-liquid equilibrium at 313.15 K of the ternary system tert-amylmethyl ether (TAME) + n-heptane + methanol

    Fluid Phase Equilibria, Vol. 165, Núm. 2, pp. 197-208

  8. Lutetium bisphthalocyanine thin films as sensors for volatile organic components (VOCs) of aromas

    Sensors and Actuators, B: Chemical, Vol. 58, Núm. 1-3, pp. 544-551

  9. Oximetría de pulso: eliminación de la interferencia por luz ambiental

    Mundo electrónico, Núm. 299, pp. 62-63

  10. Sistema de sensores orgánicos resistivos para la detección de componentes aromáticos en el vino: IV Congreso Nacional de Enólogos

    La Semana vitivinícola, Núm. 2751, pp. 1366-1372

  11. Thermal conductivity of polyethylene foams manufactured by a nitrogen solution process

    Cellular Polymers, Vol. 18, Núm. 6, pp. 385-401

  12. Utilización de edulcorantes intensivos en alimentación

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 8, pp. 149-154