Fachbereich
Medicina, Dermatología y Toxicología
Artikel (11) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
1983
-
ANALISIS COMPARATIVO DE TRAZODONE E IMIPRAMINA FRENTE A ACETILCOLINA Y ESTIMULO ELECTRICO EN EL ILEON AISLADO DE COBAYO
Archivos de Farmacologia y Toxicologia, Vol. 9, Núm. 3, pp. 263-268
-
Correlation among growth rate and organ weights of rats fed on diets containing Vicia faba L. or casein as sources of protein at different levels
Growth, Vol. 47, Núm. 1, pp. 26-34
-
EFECTO DEL SULFATO DE ETOMIDATO SOBRE LA ACTIVIDAD OXIDATIVA DE HIGADO, RINON Y CORAZON DE RATA 'IN VITRO'
Archivos de Farmacologia y Toxicologia, Vol. 9, Núm. 3, pp. 269-274
-
EFECTOS DEL CLORHIDRATO DE VILOXAZINA SOBRE EL METABOLISMO OXIDATIVO DE CEREBRO DE RATA IN VITRO
Archivos de Neurobiologia, Vol. 46, Núm. 1, pp. 23-30
-
ESTUDIO DE LA CAPACIDAD NEUTRALIZANTE 'IN VITRO' DE DIVERSAS ESPECIALIDADES FARMACEUTICAS ANTIACIDAS DEL MERCADO ESPANOL. IMPLICACIONES PRACTICAS
Revista Espanola de las Enfermedades del Aparato Digestivo, Vol. 63, Núm. 2, pp. 140-148
-
Effect of clothiapine on oxidative metabolism of rat brain in vitro.
Farmaco, Vol. 38, Núm. 6, pp. 243-249
-
Effect of extracts from bean (phaseolus vulgaris) and field bean (vicia faba) varieties on intestinal D‐glucose transport in rat in vivo
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 34, Núm. 3, pp. 239-246
-
Effect of mianserin hydrochloride on oxidative metabolism of rat brain in vitro.
Farmaco, Vol. 38, Núm. 6, pp. 235-242
-
MODIFICACIONES DEL TRANSPORTE DE AGUA, GLUCOSA Y ELECTROLITOS EN EL INTESTINO DE RATA 'IN VIVO' TRAS LA INYECCION INTRALUMINAL DE LOPERAMIDA Y ASPIRINA
Revista Espanola de las Enfermedades del Aparato Digestivo, Vol. 64, Núm. 3, pp. 165-169
-
Myofibrillar protein breakdown in growing rats fed on diets containing field bean (Vicia faba L.) as the source of protein
Nutrition Reports International, Vol. 27, Núm. 6, pp. 1113-1124
-
The effects of 'Vicia faba L.' polyphenols on absorption, growth and metabolism in the rat
Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 33, Núm. 2-3, pp. 231-235