Conference papers (112)

¹ Publicaciones consideradas como producción de la unidad.

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2024

  1. Caracterización química y sensorial de los vinos blancos desoxigenados con N2

    XVI Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2024. Libro de resúmenes

  2. Comportamiento del quitosano como producto natural alternativo al sulfuroso en vinos

    XVI Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2024. Libro de resúmenes

  3. Impact of nitrogen sparging for dissolved oxygen removal on wine volatile varietal aromas

    13th In Vino Analytica Scientia (IVAS 2024)

  4. Machine Learning in Predicting the Success of Spine Surgery: A Multivariable Study

    Proceedings - IEEE Symposium on Computer-Based Medical Systems

2021

  1. Enofood-Game: aplicación de la gamificación en estudios universitarios de grado y máster del ámbito alimentario

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021

2020

  1. Aplicación de Kahoot como aprendizaje lúdico en los grados en enología e ingeniería de las industrias agrarias y alimentarias

    Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020

2019

  1. Comparation of the performance of NIR and FT-RAMAN to discriminate aging wines with alternative oak products and micro-oxygenation

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2018

  1. Barrels with different oxygen transfer rate: a new tool for controlling the wine aging quality

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book

  2. Discrimination of aging wines with alternative oak products and microoxygenationby FTIR-ATR

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book

  3. Evaluation of the Oxygen Transfer Rate in Quercus Humboldtii Oak

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book

  4. Impact of vegetative balance on wine composition within Tempranillo vineyards in Ribera de Duero (Spain)

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book

  5. Measurement of the oxygen transmission rate of different wine bottle closures and storage position effects

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book

  6. Oxygen management in wine aging. State of the art and the technologyinvolved

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book

  7. Programa de acción tutorial de la Escuela Técnica Superior de Ingenierías Agrarias de Palencia: TUTOR-IAP

    Congreso de Mentoría en Universidades Españolas (CoMUE): Libro de actas

  8. Wine aging in barrels with different oxygen transfer rate

    International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book