Articles (16) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

1999

  1. Ancient pastes for stone protection against environmental agents

    Studies in Conservation, Vol. 44, Núm. 1, pp. 58-62

  2. Análisis de riesgos y control de puntos críticos (ARCPC) del proceso de fabricación del chocolate

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 9, pp. 137-143

  3. Castilla y León: La intensificación de la explotación ovina

    Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 804, pp. 570-574

  4. Castilla y León: La raza castellana

    Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 804, pp. 576-578

  5. Consejos para la puesta a punto y correcto uso de las abonadoras

    Vida rural, Núm. 94, pp. 62-64

  6. Crystal structure of L-argininium diphenylacetate, C6H15N4O2+C 14H11O2-

    Zeitschrift fur Kristallographie - New Crystal Structures, Vol. 214, Núm. 3, pp. 326-328

  7. Crystal structure of anilinium perchlorate, C6H5NH3+CIO-4

    Zeitschrift fur Kristallographie - New Crystal Structures, Vol. 214, Núm. 1, pp. 85-86

  8. Crystal structure of betainium hexafluorotantalum(IV) dihydrate, (C5H12NO2)2TaF 6·2H2O

    Zeitschrift fur Kristallographie - New Crystal Structures, Vol. 214, Núm. 4, pp. 477-478

  9. Diferentes tipos de invernaderos

    Vida rural, Núm. 88, pp. 44-47

  10. Dispositivos de bordear en las abonadoras de proyección

    Vida rural, Núm. 82, pp. 44-48

  11. Electrochemical determination of the effect of lead(II) on the photochemical degradation of the pesticide metamitron

    Toxicological and Environmental Chemistry, Vol. 68, Núm. 3-4, pp. 259-266

  12. L-Argininium tris(acetato-O,O ')dioxouranium(III)-acetic acid-water (1/1/1)

    ACTA CRYSTALLOGRAPHICA SECTION C-CRYSTAL STRUCTURE COMMUNICATIONS, Vol. 55, pp. 2039-2041

  13. L-Argininium tris(acetato-O,O′)dioxo-uranium(III)-acetic acid-water (1/1/1)

    Acta Crystallographica Section C: Crystal Structure Communications, Vol. 55, Núm. 12, pp. 2039-2041

  14. Modelling and optimal design of an electric substrate heating system for greenhouse crops

    Journal of Agricultural and Engineering Research, Vol. 73, Núm. 2, pp. 131-139

  15. Utilización de edulcorantes intensivos en alimentación

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 8, pp. 149-154

  16. Water of hydration and cross-linking in live and dead cells

    Thermochimica Acta, Vol. 325, Núm. 1, pp. 19-24