Diet quality and nutrient density in subjects with metabolic syndrome: Influence of socioeconomic status and lifestyle factors. A cross-sectional assessment in the PREDIMED-Plus study

  1. Cano-Ibáñez, N.
  2. Gea, A.
  3. Ruiz-Canela, M.
  4. Corella, D.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Schröder, H.
  7. Navarrete-Muñoz, E.M.
  8. Romaguera, D.
  9. Martínez, J.A.
  10. Barón-López, F.J.
  11. López-Miranda, J.
  12. Estruch, R.
  13. Riquelme-Gallego, B.
  14. Alonso-Gómez, Á.
  15. Tur, J.A.
  16. Tinahones, F.J.
  17. Serra-Majem, L.
  18. Martín, V.
  19. Lapetra, J.
  20. Vázquez, C.
  21. Pintó, X.
  22. Vidal, J.
  23. Daimiel, L.
  24. Gaforio, J.J.
  25. Matía, P.
  26. Ros, E.
  27. Fernández-Carrión, R.
  28. Díaz-López, A.
  29. Zomeño, M.D.
  30. Candela, I.
  31. Konieczna, J.
  32. Abete, I.
  33. Buil-Cosiales, P.
  34. Basora, J.
  35. Fitó, M.
  36. Martínez-González, M.A.
  37. Bueno-Cavanillas, A.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2020

Volumen: 39

Número: 4

Páginas: 1161-1173

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2019.04.032 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible