High fruit and vegetable consumption and moderate fat intake are associated with higher carotenoid concentration in human plasma
- Marhuenda-Muñoz, M.
- de Alvarenga, J.F.R.
- Hernáez, Á.
- Tresserra-Rimbau, A.
- Martínez-González, M.Á.
- Salas-Salvadó, J.
- Corella, D.
- Malcampo, M.
- Martínez, J.A.
- Alonso-Gómez, Á.M.
- Wärnberg, J.
- Vioque, J.
- Romaguera, D.
- López-Miranda, J.
- Estruch, R.
- Tinahones, F.J.
- Lapetra, J.
- Lluís Serra-Majem, J.
- Bueno-Cavanillas, A.
- Tur, J.A.
- Sánchez, V.M.
- Pintó, X.
- Delgado-Rodríguez, M.
- Matía-Martín, P.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Daimiel, L.
- Ros, E.
- Serra-Mir, M.
- Vázquez-Ruiz, Z.
- Nishi, S.K.
- Sorlí, J.V.
- Zomeño, M.D.
- Zulet, M.A.
- Vaquero-Luna, J.
- Carabaño-Moral, R.
- Notario-Barandiaran, L.
- Morey, M.
- García-Ríos, A.
- Gómez-Pérez, A.M.
- Santos-Lozano, J.M.
- Buil-Cosiales, P.
- Basora, J.
- Portolés, O.
- Schröder, H.
- Abete, I.
- Salaverria-Lete, I.
- Toledo, E.
- Babio, N.
- Fitó, M.
- Martínez-Huélamo, M.
- Lamuela-Raventós, R.M.
- Montrer des auteurs +
ISSN: 2076-3921
Année de publication: 2021
Volumen: 10
Número: 3
Pages: 1-14
Type: Article