Fruit and Vegetable Consumption is Inversely Associated with Plasma Saturated Fatty Acids at Baseline in Predimed Plus Trial
- Domínguez-López, I.
- Marhuenda-Muñoz, M.
- Tresserra-Rimbau, A.
- Hernáez, Á.
- Moreno, J.J.
- Martínez-González, M.Á.
- Salas-Salvadó, J.
- Corella, D.
- Fitó, M.
- Martínez, J.A.
- Alonso-Gómez, Á.M.
- Wärnberg, J.
- Vioque, J.
- Romaguera, D.
- López-Miranda, J.
- Bernal-Lopez, M.R.
- Lapetra, J.
- Serra-Majem, J.L.
- Bueno-Cavanillas, A.
- Tur, J.A.
- Martín-Sánchez, V.
- Pintó, X.
- Delgado-Rodríguez, M.
- Matía-Martín, P.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Daimiel, L.
- Serra-Mir, M.
- Vázquez-Ruiz, Z.
- Nishi, S.K.
- Sorli, J.V.
- Castañer, O.
- Abete, I.
- Luna, J.V.
- Carabaño-Moral, R.
- Asencio, A.
- Prohens, L.
- Garcia-Rios, A.
- Casas, R.
- Gomez-Perez, A.M.
- Santos-Lozano, J.M.
- Razquin, C.
- Martínez, M.Á.
- Saiz, C.
- Robledo-Pastor, V.
- Zulet, M.A.
- Salaverria, I.
- Eguaras, S.
- Babio, N.
- Malcampo, M.
- Ros, E.
- Estruch, R.
- López-Sabater, M.C.
- Lamuela-Raventós, R.M.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1613-4133, 1613-4125
Año de publicación: 2021
Volumen: 65
Número: 17
Tipo: Artículo