Fruit and Vegetable Consumption is Inversely Associated with Plasma Saturated Fatty Acids at Baseline in Predimed Plus Trial

  1. Domínguez-López, I.
  2. Marhuenda-Muñoz, M.
  3. Tresserra-Rimbau, A.
  4. Hernáez, Á.
  5. Moreno, J.J.
  6. Martínez-González, M.Á.
  7. Salas-Salvadó, J.
  8. Corella, D.
  9. Fitó, M.
  10. Martínez, J.A.
  11. Alonso-Gómez, Á.M.
  12. Wärnberg, J.
  13. Vioque, J.
  14. Romaguera, D.
  15. López-Miranda, J.
  16. Bernal-Lopez, M.R.
  17. Lapetra, J.
  18. Serra-Majem, J.L.
  19. Bueno-Cavanillas, A.
  20. Tur, J.A.
  21. Martín-Sánchez, V.
  22. Pintó, X.
  23. Delgado-Rodríguez, M.
  24. Matía-Martín, P.
  25. Vidal, J.
  26. Vázquez, C.
  27. Daimiel, L.
  28. Serra-Mir, M.
  29. Vázquez-Ruiz, Z.
  30. Nishi, S.K.
  31. Sorli, J.V.
  32. Castañer, O.
  33. Abete, I.
  34. Luna, J.V.
  35. Carabaño-Moral, R.
  36. Asencio, A.
  37. Prohens, L.
  38. Garcia-Rios, A.
  39. Casas, R.
  40. Gomez-Perez, A.M.
  41. Santos-Lozano, J.M.
  42. Razquin, C.
  43. Martínez, M.Á.
  44. Saiz, C.
  45. Robledo-Pastor, V.
  46. Zulet, M.A.
  47. Salaverria, I.
  48. Eguaras, S.
  49. Babio, N.
  50. Malcampo, M.
  51. Ros, E.
  52. Estruch, R.
  53. López-Sabater, M.C.
  54. Lamuela-Raventós, R.M.
  55. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Molecular Nutrition and Food Research

ISSN: 1613-4133 1613-4125

Año de publicación: 2021

Volumen: 65

Número: 17

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/MNFR.202100363 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible