Integrative development of a short screening questionnaire of highly processed food consumption (sQ-HPF)

  1. Martinez-Perez, C.
  2. Daimiel, L.
  3. Climent-Mainar, C.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Schröder, H.
  8. Martinez, J.A.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Vioque, J.
  12. Romaguera, D.
  13. López-Miranda, J.
  14. Estruch, R.
  15. Tinahones, F.J.
  16. Lapetra, J.
  17. Serra-Majem, L.
  18. Bueno-Cavanillas, A.
  19. Tur, J.A.
  20. Sánchez, V.M.
  21. Pintó, X.
  22. Delgado-Rodríguez, M.
  23. Matía-Martín, P.
  24. Vidal, J.
  25. Vázquez, C.
  26. Ros, E.
  27. Basterra, J.
  28. Babio, N.
  29. Guillem-Saiz, P.
  30. Zomeño, M.D.
  31. Abete, I.
  32. Vaquero-Luna, J.
  33. Barón-López, F.J.
  34. Gonzalez-Palacios, S.
  35. Konieczna, J.
  36. Garcia-Rios, A.
  37. Bernal-López, M.R.
  38. Santos-Lozano, J.M.
  39. Bes-Rastrollo, M.
  40. Khoury, N.
  41. Saiz, C.
  42. Pérez-Vega, K.A.
  43. Zulet, M.A.
  44. Tojal-Sierra, L.
  45. Ruiz, Z.V.
  46. Martinez, M.A.
  47. Malcampo, M.
  48. Ordovás, J.M.
  49. San-Cristobal, R.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity

ISSN: 1479-5868

Año de publicación: 2022

Volumen: 19

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/S12966-021-01240-6 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible