Associations Between the Modified Food Standard Agency Nutrient Profiling System Dietary Index and Cardiovascular Risk Factors in an Elderly Population
- Khoury, N.
- Gómez-Donoso, C.
- Martínez, M.A.
- Martínez-González, M.A.
- Corella, D.
- Fitó, M.
- Martínez, J.A.
- Alonso-Gómez, A.M.
- Wärnberg, J.
- Vioque, J.
- Romaguera, D.
- León-Acuña, A.
- Tinahones, F.J.
- Santos-Lozano, J.M.
- Serra-Majem, L.
- Massó Guijarro, P.
- Tur, J.A.
- Martín Sánchez, V.
- Pintó, X.
- Delgado-Rodríguez, M.
- Matía-Martín, P.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Daimiel, L.
- Ros, E.
- Bes-Rastrollo, M.
- Barragan, R.
- Castañer, O.
- Torres-Peña, J.D.
- Notario-Barandiaran, L.
- Muñoz-Bravo, C.
- Abete, I.
- Prohens, L.
- Cano-Ibáñez, N.
- Tojal Sierra, L.
- Fernández-García, J.C.
- Sayon-Orea, C.
- Pascual, M.
- Sorli, J.V.
- Zomeño, D.
- Peña-Orihuela, P.J.
- Signes-Pastor, A.J.
- Basterra-Gortari, F.J.
- Schröeder, H.
- Salas Salvadó, J.
- Babio, N.
- Mostrar todos os autores +
Revista:
Frontiers in Nutrition
ISSN: 2296-861X
Ano de publicación: 2022
Volume: 9
Tipo: Artigo