Increased ultra-processed food consumption is associated with worsening of cardiometabolic risk factors in adults with metabolic syndrome: Longitudinal analysis from a randomized trial
- González-Palacios, S.
- Oncina-Cánovas, A.
- García-de-la-Hera, M.
- Martínez-González, M.Á.
- Salas-Salvadó, J.
- Corella, D.
- Schröder, H.
- Martínez, J.A.
- Alonso-Gómez, Á.M.
- Wärnberg, J.
- Romaguera, D.
- López-Miranda, J.
- Estruch, R.
- Tinahones, F.J.
- Lapetra, J.
- Serra-Majem, J.L.
- Cano-Ibañez, N.
- Tur, J.A.
- Martín-Sánchez, V.
- Pintó, X.
- Delgado-Rodríguez, M.
- Matía-Martín, P.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Daimiel, L.
- Ros, E.
- Bes-Rastrollo, M.
- Atzeni, A.
- Sorli, J.V.
- Zomeño, M.D.
- Peña-Orihuela, P.J.
- Compañ-Gabucio, L.M.
- Barón-López, F.J.
- Zulet, M.Á.
- Konieczna, J.
- Casas, R.M.
- Garrido-Garrido, E.M.
- Tojal-Sierra, L.
- Gomez-Perez, A.M.
- Ruiz-Canela, M.
- Palau, A.
- Saiz, C.
- Pérez-Vega, K.A.
- Garcia-Rios, A.
- Torres-Collado, L.
- Basterra-Gortari, J.
- Garcidueñas-Fimbres, T.E.
- Malcampo, M.
- Vioque, J.
- Mostrar todos os autores +
ISSN: 1879-1484, 0021-9150
Ano de publicación: 2023
Volume: 377
Páxinas: 12-23
Tipo: Artigo