Fatty acid composition of lambs suckling ewes fewd with different vegetable oils

  1. T. Manso 1
  2. R. Bodas 2
  3. C. Vieira 3
  4. T. Castro 4
  5. A.R. Mantecón 2
  1. 1 ETS ingenierías Agrarias, Universidad de Valladolid
  2. 2 Instituto de Ganadería de Montaña, CSIC-ULE
  3. 3 Estación Tecnológica de la Carne, ITACYL
  4. 4 Dpto. Producción Animal, UCM
Libro:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Editorial: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Año de publicación: 2011

Páginas: 361-364

Tipo: Capítulo de Libro