PROYECTOS REGIONALES
Proiektua VA010P17
TRANSFORMACIÓN DE LAS FRACCIONES LIGNOCELULÓSICAS DEL BAGAZO DE CERVEZA EN PRODUCTOS CON VALOR ENERGÉTICO Y ALIMENTARIO
Finantzatzailea:
JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
date_range
Iraupena 2017(e)ko uztaila-(a)k 26-(e)tik 2019(e)ko urria-(a)k 31-(e)ra izan da
(27 months)
Amaitu
euro
120.000,00 EUR
Autonomia-arlokoak. Izaera Publikoa-arekin.
Beste erakunde batzuekin lankidetzan. Eginkizun: Koordinatzaile
Deialdi:
PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN COFINANCIADO POR FEDER 2017
(JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN)
Ikertzaileak
(2) proiektuarekin lotutako argitalpenak
Erakutsi tipologiaren arabera2020
2019
-
Microwave assisted hydrothermal as greener pretreatment of brewer's spent grains for biobutanol production
Chemical Engineering Journal