Departamento
Producción Vegetal y Recursos Forestales
Publicaciones (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2006
-
Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117
-
Changes in composition and colour development of 'Tempranillo' grapes during ripening induced by ethephon treatments at veraison
Acta Horticulturae
-
Characterization and identification of field ectomycorrhizae of Boletus edulis and Cistus ladanifer
Mycologia, Vol. 98, Núm. 1, pp. 23-30
-
Competition-induced mortality for Mediterranean Pinus pinaster Ait. and P. sylvestris L.
Forest Ecology and Management, Vol. 222, Núm. 1-3, pp. 88-98
-
Crecimiento en ramas de Fraxinus excelsior L. en parcelas agrícolas excedentarias de la provincia de Soria. Recomendaciones de poda
Foresta, Núm. 32, pp. 64-73
-
Early effects of a wildfire on the diversity and production of fungal communities in Mediterranean vegetation types dominated by Cistus ladanifer and Pinus pinaster in Spain
Forest Ecology and Management, Vol. 225, Núm. 1-3, pp. 296-305
-
Efectos de la clorosis férrica sobre la acumulación de antocianos en la uva CV. Tempranillo durante la maduración
Nutrición mineral: aspectos fisiológicos, agronómicos y ambientales
-
El ajo
Terralia, Núm. 57, pp. 40-44
-
Evaluación de la producción de bellota y su distribución de caída del árbol en las dehesas del S.O. De Extremadura.
Sólo Cerdo Ibérico, Núm. 16, pp. 47-51
-
Fungi isolated from diseased nursery seedlings in Spain
New Forests, Vol. 31, Núm. 1, pp. 41-56
-
Identification of autochthonous grapevine varieties in the germplasm collection at the ITA of 'Castilla y León' in Zamadueñas Station, Valladolid, Spain
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 4, Núm. 1, pp. 31-36
-
In vitro effects of four ectomycorrhizal fungi, Boletus edulis, Rhizopogon roseolus, Laccaria laccata and Lactarius deliciosus on Fusarium damping off in Pinus nigra seedlings
New Forests, Vol. 32, Núm. 3, pp. 323-334
-
Influence of the ectomycorrhizal fungus Laccaria laccata on pre-emergence, post-emergence and late damping-off by Fusarium moniliforme and F. oxysporum on Scots pine seedlings
Symbiosis, Vol. 42, Núm. 3, pp. 153-160
-
Interaction effects of nitrogen and potassium fertilization on anthocyanin composition and chromatic features of tempranillo grapes
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 40, Núm. 3, pp. 141-150
-
Modelos del tamaño de copa de pinus sylvestris l. en bosques del centro de España
Interciencia: Revista de ciencia y tecnología de América, Vol. 31, Núm. 3, pp. 168-175
-
Niveles de referencia para el diagnóstico nutricional de la vid
Vida rural, Núm. 226, pp. 44-48
-
Prevención y tratamiento de la clorosis férrica del viñedo
Vida rural, Núm. 226, pp. 30-33
-
Selección de parasitoides de la polilla europea del brote del pino ('Rhyacionia buoliana' Den. 'et' Schiff.) (Lepidotera: Tortricidae) para el control biológico en Chile
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 32, Núm. 4, pp. 595-608
-
Stand age and sampling year effect on the fungal fruit body community in Pinus pinaster forests in central Spain
Canadian Journal of Botany, Vol. 84, Núm. 8, pp. 1249-1258
-
Susceptibility of six pine species to Gremmeniella abietina isolates from Spain
Forest Pathology, Vol. 36, Núm. 5, pp. 349-359