Óscar
López Campos
Publicaciones en las que colabora con Óscar López Campos (14)
2013
-
Effect of sunflower oil supplementation and milking frequency reduction on sheep milk production and composition
Journal of Animal Science, Vol. 91, Núm. 1, pp. 446-454
2011
-
Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino×Assaf growing lambs
Livestock Science, Vol. 138, Núm. 1-3, pp. 13-19
-
Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oil
Research in Veterinary Science, Vol. 91, Núm. 1, pp. 98-102
-
The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambs
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 223-226
-
Vinasse added to the concentrate for fattening lambs: Intake, animal performance, and carcass and meat characteristics
Journal of Animal Science, Vol. 89, Núm. 4, pp. 1153-1162
2010
2009
-
Aplicación de T-RFLP para estudiar los cambios que se producen en la comunidad bacteriana ruminal de corderos en cebo suplementados con polifenoles
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Inclusión de "urtica dioica" en la ración de corderos en la fase de cebo
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Recría de ternera Parda de Montaña: alimentación y desarrollo productivo
Archivos de zootecnia, Vol. 58, Núm. 222, pp. 309-312
-
Vinasse added to dried sugar beet pulp: preference rate, voluntary intake, and digestive utilization in sheep.
Journal of animal science, Vol. 87, Núm. 6, pp. 2055-2063
2008
-
Uso de la pulpa de remolacha en el cebo de corderos
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 120, pp. 14-17
2007
-
Feed intake and performance of growing lambs raised on concentrate-based diets under cafeteria feeding systems
Animal, Vol. 1, Núm. 3, pp. 459-466
-
Valor nutritivo de la pulpa de remolacha en ovino
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 102, pp. 40-42