Publicaciones en las que colabora con Beatriz de la Fuente Salvador (51)

2015

  1. Efectos de un suplemento hipercalórico e hiperprotéico enriquecida con ácidos grasos w3 y fibra en pacientes ambulatorios postquirúrgicos con cáncer de cabeza y cuello

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 2, pp. 759-763

  2. Effect of Lys656Asn Polymorphism of Leptin Receptor Gene on Cardiovascular Risk Factors and Serum Adipokine Levels after a High Polyunsaturated Fat Diet in Obese Patients

    Journal of Clinical Laboratory Analysis, Vol. 29, Núm. 6, pp. 432-436

  3. Effects of a high-protein/low carbohydrate versus a standard hypocaloric diet on adipocytokine levels and insulin resistance in obese patients along 9 months

    Journal of Diabetes and its Complications, Vol. 29, Núm. 7, pp. 950-954

  4. Enfermedades neurodegenerativas; aspectos nutricionales

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 946-951

  5. La dieta mediterránea se asocia con la histología hepática en pacientes con enfermedad del hígado graso no alcohólico

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2518-2524

  6. Relation of the rs6923761 gene variant in glucagon-like peptide 1 receptor with weight, cardiovascular risk factor, and serum adipokine levels in obese female subjects

    Journal of Clinical Laboratory Analysis, Vol. 29, Núm. 2, pp. 100-105

  7. Role of fatty acid-binding protein 2 Ala54Thr genotype on weight loss and cardiovascular risk factors after a high-protein/low-carbohydrate versus a standard hypocaloric diet during 9 months

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 67, Núm. 2, pp. 81-86

  8. Variación genética en el gen beta-3-adrenorreceptor (Trp64arg polimorfismo) y su influencia en parámetros antropométricos y resistencia a la insulina después de una dieta con alto contenido en proteínas/baja en carbohidratos versus una dieta estándar hipocalórica

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 487-493