Ingeniería Agrícola y Forestal
Departament
![Foto de Ingeniería Agrícola y Forestal](/img/noimage.png)
![Foto de Instituto de Fermentaciones Industriales](/img/noimage_org.png)
Instituto de Fermentaciones Industriales
Madrid, EspañaPublicacions en col·laboració amb investigadors/es de Instituto de Fermentaciones Industriales (4)
2010
-
Improved methodology for the characterisation of transgenic Bt-11 maize cultivars using RP-HPLC profiles of albumin, globulin, prolamin, and glutelin protein fractions and chemometric analysis
Food Chemistry, Vol. 120, Núm. 4, pp. 1229-1237
2009
-
Ultrarapid quantitation of maize proteins by perfusion and monolithic reversed-phase high-performance liquid chromatography
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 8, pp. 3014-3021
2008
-
Estimation of the percentage of transgenic Bt maize in maize flour mixtures using perfusion and monolithic reversed-phase high-performance liquid chromatography and chemometric tools
Food Chemistry, Vol. 111, Núm. 2, pp. 483-489