Artículos (19) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. Ambient-air drying of pre-treated coffee (Coffea arabica L.)

    Journal of Agricultural and Engineering Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 53-62

  2. Calefacción localizada en gerbera

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 129, pp. 13-17

  3. Calentamiento del suelo o sustrato de cultivo

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 126, pp. 46-48

  4. Colour changes during manufacture of Galician chorizo sausage

    European Food Research and Technology, Vol. 207, Núm. 1, pp. 18-21

  5. Colour changes during manufacture of Galician chorizo sausage

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 207, Núm. 1, pp. 18-21

  6. Consideraciones para la elección y uso de abonadoras

    Vida rural, Núm. 71, pp. 50-52

  7. Coordination abilities in aqueous 1:1 metal chelates of 1,3-dicarbonylic ligands: Absolute hardness and absolute electronegativity

    Journal of the Chemical Society. Perkin Transactions 2, pp. 2741-2744

  8. Crystal structure of bis(AVV'-diphenylguanidinium) sulfate monohydrate, (C13H14N3)2so4 · H2O

    Zeitschrift fur Kristallographie - New Crystal Structures, Vol. 213, Núm. 3, pp. 655-657

  9. Crystal structure of bis(N,N'-diphenylguanidinium) sulfate monohydrate, (C13H14N3)2SO4· H2O

    Zeitschrift fur Kristallographie - New Crystal Structures, Vol. 213, Núm. 1-4, pp. 683-685

  10. Desarrollo de un modelo sobre recolección de agua aplicable a la restauración forestal

    Ecología, Núm. 12, pp. 93-104

  11. Direct determination of dextran in sugar juices from sugar refining processes by stripping voltammetry

    Journal of Environmental Science and Health - Part A Toxic/Hazardous Substances and Environmental Engineering, Vol. 33, Núm. 6, pp. 1171-1184

  12. Evaluation of the feasibility of alternative energy sources for greenhouse heating

    Journal of Agricultural and Engineering Research, Vol. 69, Núm. 2, pp. 107-114

  13. Fitoenmienda de medios contaminados

    Residuos: Revista técnica, Año 8, Núm. 41, pp. 68-73

  14. Posibilidades y regulación de abonadoras centrífugas

    Vida rural, Núm. 73, pp. 62-65

  15. Praderas en riego y cabaña vacuna en Castilla y León

    Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 792, pp. 564-566

  16. Rate constants and equilibria of monochelate formation of iron(III) with 2-acetylcyclohexanone

    Journal of the Chemical Society - Faraday Transactions, Vol. 94, Núm. 10, pp. 1447-1450

  17. Sensory and physicochemical changes occurring during storage of Galician chorizo in oil

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 308-310

  18. Sensory and physicochemical changes occurring during storage of Galician chorizo in oil

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 308-310

  19. Thermodynamic analysis of 1,3-dicarbonylic monochelates of iron(III) from equilibrium and kinetic measurements

    International Journal of Chemical Kinetics, Vol. 30, Núm. 2, pp. 121-127