Application of dried blood spots to determine Vitamin D status in a large nutritional study with unsupervised sampling: The Food4Me project

  1. Hoeller, U.
  2. Baur, M.
  3. Roos, F.F.
  4. Brennan, L.
  5. Daniel, H.
  6. Fallaize, R.
  7. Forster, H.
  8. Gibney, E.R.
  9. Gibney, M.
  10. Godlewska, M.
  11. Hartwig, K.
  12. Kolossa, S.
  13. Lambrinou, C.P.
  14. Livingstone, K.M.
  15. Lovegrove, J.A.
  16. Macready, A.L.
  17. Manios, Y.
  18. Marsaux, C.F.M.
  19. Martinez, J.A.
  20. Celis-Morales, C.
  21. Moschonis, G.
  22. Navas-Carretero, S.
  23. O'Donovan, C.B.
  24. San-Cristobal, R.
  25. Saris, W.H.M.
  26. Surwillo, A.
  27. Traczyk, I.
  28. Tsirigoti, L.
  29. Walsh, M.C.
  30. Woolhead, C.
  31. Mathers, J.C.
  32. Weber, P.
  33. Mostrar todos os autores +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 1475-2662 0007-1145

Ano de publicación: 2016

Volume: 115

Número: 2

Páxinas: 202-211

Tipo: Artigo

DOI: 10.1017/S0007114515004298 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor