IRMA
CARO CANALES
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Ana Isabel
Fernández Díez
Publicaciones en las que colabora con Ana Isabel Fernández Díez (6)
2016
-
Partial Fat Replacement by Boiled Quinoa on the Quality Characteristics of a Dry-Cured Sausage
Journal of Food Science, Vol. 81, Núm. 8, pp. C1891-C1898
2014
-
Producción carne de cerdo y elaboración de productos cárnicos en el área rural de la provincia de Tumbes, costa norte de Perú
Investigación agraria para el desarrollo sostenible: análisis de casos internacionales (Servicio de Publicaciones), pp. 67-91
2013
-
Changes in biogenic amine levels during storage of mexican-style soft and spanish-style dry-ripened sausages with different aw values under modified atmosphere
Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 369-375
2012
-
Chemical composition of alpaca (Vicugna pacos) charqui
Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 2, pp. 329-334
-
Propiedades tecnológicas y compuestos volátiles del charqui andino de alpaca (vicugna pacos) recién elaborado y después de cinco meses de almacenamiento
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 28, pp. 97-109
2011
-
Effect of the Use of a Commercial Phosphate Mixture on Selected Quality Characteristics of 2 Spanish-Style Dry-Ripened Sausages
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 5