SILVIA MARIA
PEREZ MAGARIÑO
Investigadora en el periodo 2003-2017
Zenaida
Guadalupe Mínguez
Publicaciones en las que colabora con Zenaida Guadalupe Mínguez (56)
2018
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Efecto de diferentes prácticas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos elaborados a partir de la variedad tempranillo
Nuevas aportaciones a la investigación vitivinícola actual. Libro de comunicaciones del XIV Congreso Nacional de Investigación Enológica
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Efecto de diferentes técnicas enológicas y madurez de la uva tempranillo en la composición volátil de vinos tintos espumosos
Eneo, pp. 54-57
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Effect of carbonic maceration and pectolytic enzymes on the polyphenolic composition and foam parameters of red base and sparkling wines
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Influencia de la crianza en presencia y ausencia de lías en la composición de polisacáridos y propiedades sensoriales de vinos espumosos
La Semana vitivinícola, Núm. 3510, pp. 4-11
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Influencia de la crianza en presencia y ausencia de lías en la composición de polisacáridos y propiedades sensoriales de vinos espumosos
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2216-2222
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Polysaccharides, oligosaccharides and nitrogenous compounds change during the ageing of Tempranillo and Verdejo sparkling wines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 1, pp. 291-303
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Sensory properties of red sparkling wines elaborated by different oenological techniques
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2017
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Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety , time and type of aging
Wine Active Compounds 2017
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Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of white and rose sparkling wines
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
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Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree
Wine Active Compounds 2017
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Effect of different winemaking techniques on the amino acids compounds in red sparkling wines
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
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Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
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Influencia de la composición química en las propiedades espumantes de vinos blancos y rosados
ENEO, Técnicas, Equipos y Productos para la Enología, pp. 44-49
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Potencial de variedades de uva blanca y tinta de Castilla y León para la elaboración de vinos espumosos naturales
Reuniones del grupo de trabajo de experimentación en viticultura y enología
2016
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Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre lías
Enoviticultura, Núm. 38, pp. 4-15
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Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparkling wines from Tempranillo
Macrowine 2016 Abstracts
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Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas
Enoviticultura, Núm. 40, pp. 16-27
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Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise method
Macrowine 2016 Abstracts
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Influence of Grape Maturity on Complex Carbohydrate Composition of Red Sparkling Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 24, pp. 5020-5030
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Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red wines
Macrowine 2016 Abstracts