SILVIA MARIA
PEREZ MAGARIÑO
Investigadora en el periodo 2003-2017
Leticia
Martínez Lapuente
Publicaciones en las que colabora con Leticia Martínez Lapuente (52)
2018
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Efecto de diferentes técnicas enológicas y madurez de la uva tempranillo en la composición volátil de vinos tintos espumosos
Eneo, pp. 54-57
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Effect of carbonic maceration and pectolytic enzymes on the polyphenolic composition and foam parameters of red base and sparkling wines
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Influencia de la crianza en presencia y ausencia de lías en la composición de polisacáridos y propiedades sensoriales de vinos espumosos
La Semana vitivinícola, Núm. 3510, pp. 4-11
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Influencia de la crianza en presencia y ausencia de lías en la composición de polisacáridos y propiedades sensoriales de vinos espumosos
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2216-2222
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Polysaccharides, oligosaccharides and nitrogenous compounds change during the ageing of Tempranillo and Verdejo sparkling wines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 1, pp. 291-303
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Sensory properties of red sparkling wines elaborated by different oenological techniques
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2017
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Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety , time and type of aging
Wine Active Compounds 2017
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Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of white and rose sparkling wines
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
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Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree
Wine Active Compounds 2017
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Effect of different winemaking techniques on the amino acids compounds in red sparkling wines
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
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Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
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Influencia de la composición química en las propiedades espumantes de vinos blancos y rosados
ENEO, Técnicas, Equipos y Productos para la Enología, pp. 44-49
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Potencial de variedades de uva blanca y tinta de Castilla y León para la elaboración de vinos espumosos naturales
Reuniones del grupo de trabajo de experimentación en viticultura y enología
2016
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Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre lías
Enoviticultura, Núm. 38, pp. 4-15
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Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparkling wines from Tempranillo
Macrowine 2016 Abstracts
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Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas
Enoviticultura, Núm. 40, pp. 16-27
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Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise method
Macrowine 2016 Abstracts
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Influence of Grape Maturity on Complex Carbohydrate Composition of Red Sparkling Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 24, pp. 5020-5030
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Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red wines
Macrowine 2016 Abstracts
2015
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Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise method
9th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2015). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Mezzocorona (In) Italy 14-17 July 2015