Universidad de Burgos-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (13)

2015

  1. Análisis de los indicadores para la renovación de la acreditación: un estudio de caso

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES

  2. Evaluación de los resultados de aprendizaje: variables que facilitan e inhiben la adquisición de las competencias

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES

  3. Evaluación del desarrollo de la enseñanza online en cuatro grados en la Universidad de Burgos

    FECIES 2015

2004

  1. Application of experimental design to the formulation of glucose oxidase encapsulation by liposomes

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 79, Núm. 7, pp. 700-705

  2. Kinetic behaviour and thermal inactivation of pectinlyase used in food processing

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 39, Núm. 6, pp. 631-639

1995

  1. Extraction of humic-β-glucosidase fractions from soil

    Biology and Fertility of Soils, Vol. 20, Núm. 1, pp. 77-82

  2. Induction of β-glucosidase in fungal and soil bacterial cultures

    Soil Biology and Biochemistry, Vol. 27, Núm. 7, pp. 949-954

  3. Studies of microbial β-d-glucosidase immobilized in alginate gel beads

    Process Biochemistry, Vol. 30, Núm. 5, pp. 421-426

1991

  1. Stability and properties of alkaline phosphate immobilized by a rendzina soil

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 55, Núm. 2, pp. 229-240

1989

  1. Education in soil biochemistry at Burgos University College

    Biochemical Education, Vol. 17, Núm. 2, pp. 77-78