DOMINGO
GONZALEZ HUERTA
Forscher in der Zeit 2002-2005
![Foto de DOMINGO](/img/nophoto.png)
![Foto de Universidad de La Rioja](/img/noimage_org.png)
Universidad de La Rioja
Logroño, EspañaPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Universidad de La Rioja (4)
2017
-
Potencial de variedades de uva blanca y tinta de Castilla y León para la elaboración de vinos espumosos naturales
Reuniones del grupo de trabajo de experimentación en viticultura y enología
2015
-
Efecto del grado de madurez de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos
Enología 2015: innovación vitivinícola. Gienol 2015. Grupos de investigación enológica
2011
-
Suitability of alternative grape varieties for the wine making of natural sparkling wines: study of monomeric phenolic composition, proanthocyanidins, biogenic amines and sensory analysis
VII Symposium In Vino Analytica Scientia 2011 - Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirit Proceedings of the 7th Symposium
2010
-
Volatile composition of base wines to obtain sparkling wines from seven autochthonous grape varieties from Castilla y León (Spain)
Third International Symposium Macrowine (Macrowine 2010)