PROYECTOS NACIONALES
Projet VIN03-034-C2-1 CARACTERIZACIÓN DEL VINO TINTO ENVEJECIDO EN SISTE
CARACTERIZACIÓN DEL VINO TINTO ENVEJECIDO EN SISTEMAS ALTERNATIVOS A LA BARRICA. INFLUENCIA DE LA MICROOXIGENACIÓN Y TIPO DE MADERA EN LA DIFERENCIACIÓN DE VINOS ENVEJECIDOS.
Financeur:
INSTITUTO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN Y TECNOLOGÍA AGRARIA Y ALIMENTARIA (INIA)
National
date_range
Durée de 30 mars 2004 à 30 mars 2007
(36 mois)
euro
51 780,00 EUR
Sphère National. Avec un caractère Public.
Chercheurs
MARIA
DEL ALAMO SANZA
Responsable
Publications liées au projet
Montrer par annualitéArticle
-
Measure the dissolved oxygen consumed by red wines in aging tanks
2009
Food and Bioprocess Technology
-
Using an e-tongue based on voltammetric electrodes to discriminate among red wines aged in oak barrels or aged using alternative methods. Correlation between electrochemical signals and analytical parameters
2007
Electrochimica Acta