PROYECTOS NACIONALES
Proiektua AGL2012-35088 BETAGLUPAN
MEJORA NUTRICIONAL Y FUNCIONAL DE PANES SIN GLUTEN: ADICIÓN DE B-GLUCANOS DE DIFERENTES ORÍGENES Y PESOS MOLECULARES ATENDIENDO A LAS DECLARACIONES DE SALUD APROBADAS POR EFSA
Finantzatzailea:
MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN
date_range
Iraupena 2013(e)ko urtarrila-(a)k 01-(e)tik 2015(e)ko abendua-(a)k 31-(e)ra izan da
(36 months)
euro
76.050,00 EUR
Nazioarteko-arlokoak. Izaera Publikoa-arekin.
Azpiprograma:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL. SUBPROGRAMA DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA.
Ikertzaileak
(2) proiektuarekin lotutako argitalpenak
Erakutsi urterokoaren araberaArtikulua
-
Impact of yeast and fungi (1 → 3)(1 → 6)-β-glucan concentrates on viscoelastic behavior and bread making performance of gluten-free rice-based doughs
2018
Food Hydrocolloids
-
Impact of acidification and protein fortification on thermal properties of rice, potato and tapioca starches and rheological behaviour of their gels
2018
Food Hydrocolloids