PROYECTOS NACIONALES
Proxecto AGL2012-35088 BETAGLUPAN
MEJORA NUTRICIONAL Y FUNCIONAL DE PANES SIN GLUTEN: ADICIÓN DE B-GLUCANOS DE DIFERENTES ORÍGENES Y PESOS MOLECULARES ATENDIENDO A LAS DECLARACIONES DE SALUD APROBADAS POR EFSA
Financiador:
MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN
date_range
Duración do 01 de xaneiro de 2013 ao 31 de decembro de 2015
(36 meses)
euro
76.050,00 EUR
De ámbito Nacional. Con carácter Público.
Subprograma:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL. SUBPROGRAMA DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA.
Investigadores/as
Publicacións relacionadas co proxecto (2)
Mostrar por anualidadeArtigo
-
Impact of yeast and fungi (1 → 3)(1 → 6)-β-glucan concentrates on viscoelastic behavior and bread making performance of gluten-free rice-based doughs
2018
Food Hydrocolloids
-
Impact of acidification and protein fortification on thermal properties of rice, potato and tapioca starches and rheological behaviour of their gels
2018
Food Hydrocolloids