PROYECTOS REGIONALES
Proyecto VA032U13
DESARROLLO DE SENSORES Y BIOSENSORES NANOESTRUCTURADOS PARA LA DETECCIÓN DE ANTIOXIDANTES DE INTERÉS EN ALIMENTACIÓN
Financiador:
JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
date_range
Duración del 28 de octubre de 2013 al 31 de diciembre de 2016
(38 meses)
Finalizó
euro
34.980,00 EUR
De ámbito Autonómico. Con carácter Público.
Convocatoria:
PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN A INICIAR EN 2013
(JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN)
Subprograma:
CONVOCATORIA DE APOYO A PROYECTOS
Investigadores/as
Publicaciones relacionadas con el proyecto (6)
Mostrar por anualidadArtículo
-
Improving the extensional rheological properties and foamability of high-density polyethylene by means of chemical crosslinking
2018
Journal of Cellular Plastics
-
Subphthalocyanines as electron mediators in biosensors based on phenol oxidases: Application to the analysis of red wines
2017
Electrochimica Acta
-
Improving the performance of electrochemical sensors by means of synergy. Combinations of gold nanoparticles and phthalocyanines
2017
Proceedings
-
Discrimination of apple liqueurs (Nalewka) using a voltammetric electronic tongue, UV-Vis and Raman spectroscopy
2016
Sensors (Switzerland)
-
Analysis of organic acids and phenols of interest in the wine industry using Langmuir-Blodgett films based on functionalized nanoparticles
2015
Analytica Chimica Acta
Revisión
-
Electronic noses and tongues in wine industry
2016
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology