PROYECTOS NACIONALES
Proiektua AGL2015-63849-C2-2-R MicroSonHarPan
IMPACTO DE LOS TRATAMIENTOS POR MICROONDAS Y ULTRASONIDOS SOBRE LA FUNCIONALIDAD DE HARINAS SIN GLUTEN. APLICACION A LA CREACION DE ESTRUCTURAS EN MATRICES PANARIAS SIN GLUTEN.
Finantzatzaileak:
FONDOS FEDER, MINISTERIO DE ECONOMIA Y COMPETITIVIDAD
date_range
Iraupena 2016(e)ko urtarrila-(a)k 01-(e)tik 2020(e)ko abendua-(a)k 31-(e)ra izan da
(60 months)
Amaitu
euro
84.700,00 EUR
Nazioarteko-arlokoak. Izaera Publikoa-arekin.
Beste erakunde batzuekin lankidetzan. Eginkizun: Bazkide
Ikertzaileak
Osagaiak beste batzuetan(4)
- VILLANUEVA BARRERO, MARINA Laguntzaile 20192019
- VILLANUEVA BARRERO, MARINA Laguntzaile 20182019
- VILLANUEVA BARRERO, MARINA Laguntzaile 20162018
- ZELEKE, WORKINEH ABEBE Laguntzailea 20162019
(2) proiektuarekin lotutako argitalpenak
Erakutsi urterokoaren araberaArtikulua
-
Modification of structural and physicochemical properties of cowpea (Vigna unguiculata) starch by hydrothermal and ultrasound treatments
2022
Food Hydrocolloids
-
Low-frequency ultrasonication modulates the impact of annealing on physicochemical and functional properties of rice flour
2021
Food Hydrocolloids