Departament
Ingeniería Agrícola y Forestal
Articles (30) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2005
-
Biosynthesis of ethyl butyrate using immobilized lipase: A statistical approach
Process Biochemistry, Vol. 40, Núm. 1, pp. 63-68
-
Changes in sensory properties of Galician chorizo sausage preserved by freezing, oil-immersion and vacuum-packing
Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 223-228
-
Comparing methods for predicting the sintering of biomass ash in combustion
Fuel, Vol. 84, Núm. 14-15, pp. 1893-1900
-
Determination of zinc, cadmium, lead and copper in pellets and pulp of sugar beet
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1021-1025
-
Di-μ-chloro-1:2κ2Cl;3:4κ2Cl-hexa- chloro-1κ3Cl,4κ3Cl-tetra-μ-dimethylglycine- 2:3κ8O:O′-tetracopper(II)
Acta Crystallographica Section C: Crystal Structure Communications, Vol. 61, Núm. 8
-
Diseño de obras de paso compatibles con la migración de peces
Ingeniería civil, Núm. 139, pp. 132-139
-
Effect of microbial transglutaminase on the rheological and thermal properties of insect damaged wheat flour
Journal of Cereal Science, Vol. 42, Núm. 1, pp. 93-100
-
Effects of polyols and nondigestible oligosaccharides on the quality of sugar-free sponge cakes
Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 4, pp. 549-555
-
El turismo como nueva fuente de ingresos para el medio rural de Castilla y León
Cuadernos de turismo, Núm. 16, pp. 175-196
-
Enzymatic cross-linking of ewe's milk proteins by transglutaminase
European Food Research and Technology, Vol. 221, Núm. 5, pp. 692-699
-
Estudio sobre la aplicación de radiación ultravioleta para la reducción de la carga microbiana en la harina de trigo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 104-109
-
Evaluación de la capacidad portante de piezas de gruesa escuadría de madera de conífera en estructuras existentes
Materiales de construcción, Vol. 55, Núm. 280, pp. 43-52
-
Evaluación del método del tramo representativo en la cuantificación del hábitat fluvial
Ecología, Núm. 19, pp. 281-300
-
Evaluation of the effect of somatic cell counts on casein proteolysis in ovine milk cheese by means of capillary electrophoresis
Journal of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology, Vol. 9, Núm. 3-4, pp. 45-52
-
Experimental design applied for the simultaneous analysis of whey proteins and caseins of binary and ternary milk mixtures by capillary electrophoresis
Journal of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology, Vol. 9, Núm. 3-4, pp. 39-44
-
Fajinas
Ríos con vida AEMS, Núm. 77, pp. 15-18
-
La gestión conjunta de los recursos del embalse de "El Pintado" para fines agrícolas y de abastecimiento (Sevilla) mediante un contrato de opción
Ingeniería civil, Núm. 139, pp. 125-131
-
La mujer en el medio rural de Castilla y León: diversificación sectorial y proceso de dinamización económica
Estudios de economía aplicada, Vol. 23, Núm. 2, pp. 465-490
-
La participación empresarial de la mujer en las iniciativas de turismo rural en Castilla y León
Estudios Turísticos, Núm. 166, pp. 97-113
-
Los mercados de agua: análisis de los condicionantes para su correcto desarrollo en España
Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, Núm. 206, pp. 33-62