Articles (30) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

2005

  1. Biosynthesis of ethyl butyrate using immobilized lipase: A statistical approach

    Process Biochemistry, Vol. 40, Núm. 1, pp. 63-68

  2. Changes in sensory properties of Galician chorizo sausage preserved by freezing, oil-immersion and vacuum-packing

    Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 223-228

  3. Comparing methods for predicting the sintering of biomass ash in combustion

    Fuel, Vol. 84, Núm. 14-15, pp. 1893-1900

  4. Determination of zinc, cadmium, lead and copper in pellets and pulp of sugar beet

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1021-1025

  5. Di-μ-chloro-1:2κ2Cl;3:4κ2Cl-hexa- chloro-1κ3Cl,4κ3Cl-tetra-μ-dimethylglycine- 2:3κ8O:O′-tetracopper(II)

    Acta Crystallographica Section C: Crystal Structure Communications, Vol. 61, Núm. 8

  6. Diseño de obras de paso compatibles con la migración de peces

    Ingeniería civil, Núm. 139, pp. 132-139

  7. Effect of microbial transglutaminase on the rheological and thermal properties of insect damaged wheat flour

    Journal of Cereal Science, Vol. 42, Núm. 1, pp. 93-100

  8. Effects of polyols and nondigestible oligosaccharides on the quality of sugar-free sponge cakes

    Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 4, pp. 549-555

  9. El turismo como nueva fuente de ingresos para el medio rural de Castilla y León

    Cuadernos de turismo, Núm. 16, pp. 175-196

  10. Enzymatic cross-linking of ewe's milk proteins by transglutaminase

    European Food Research and Technology, Vol. 221, Núm. 5, pp. 692-699

  11. Estudio sobre la aplicación de radiación ultravioleta para la reducción de la carga microbiana en la harina de trigo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 104-109

  12. Evaluación de la capacidad portante de piezas de gruesa escuadría de madera de conífera en estructuras existentes

    Materiales de construcción, Vol. 55, Núm. 280, pp. 43-52

  13. Evaluación del método del tramo representativo en la cuantificación del hábitat fluvial

    Ecología, Núm. 19, pp. 281-300

  14. Evaluation of the effect of somatic cell counts on casein proteolysis in ovine milk cheese by means of capillary electrophoresis

    Journal of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology, Vol. 9, Núm. 3-4, pp. 45-52

  15. Experimental design applied for the simultaneous analysis of whey proteins and caseins of binary and ternary milk mixtures by capillary electrophoresis

    Journal of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology, Vol. 9, Núm. 3-4, pp. 39-44

  16. Fajinas

    Ríos con vida AEMS, Núm. 77, pp. 15-18

  17. La gestión conjunta de los recursos del embalse de "El Pintado" para fines agrícolas y de abastecimiento (Sevilla) mediante un contrato de opción

    Ingeniería civil, Núm. 139, pp. 125-131

  18. La mujer en el medio rural de Castilla y León: diversificación sectorial y proceso de dinamización económica

    Estudios de economía aplicada, Vol. 23, Núm. 2, pp. 465-490

  19. La participación empresarial de la mujer en las iniciativas de turismo rural en Castilla y León

    Estudios Turísticos, Núm. 166, pp. 97-113

  20. Los mercados de agua: análisis de los condicionantes para su correcto desarrollo en España

    Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, Núm. 206, pp. 33-62