Centro
ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Capítulos de libro (17) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2020
-
Advances in the control of phytopathogenic fungi that infect crops through their root system
Advances in Applied Microbiology (Academic Press Inc.), pp. 123-170
-
Can native shrubs and herbivory improve soil properties in reclaimed opencastcoal mines?
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 43
-
Conservar para mitigar: gestión forestal sostenible de pinares mixtos mediterráneos en el suministro de servicios ecosistémicos
VI Jornadas de Investigadoras de Castilla y León: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 27-28
-
De la técnica imperial a la popular. Los casos de Jerónimo de Ayanz y Francisco Lobato
El ingenio al servicio del poder: Los códices de Leonardo da Vinci en la corte de los Austrias (Consejería de Cultura y Turismo. Dirección General de Patrimonio Histórico), pp. 234-251
-
Effect of pine-oak mixed forest on soil carbon and leaf litter accumulation
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 34
-
El ARN interferente: de la biomedicina a los bosques
VI Jornadas de Investigadoras de Castilla y León: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 28
-
Evapotranspiration evaluation in semiarid forests using sebal
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 11
-
Flying doctors for a better quality in fruit production
Entomovectoring for Precision Biocontrol and Enhanced Pollination of Crops (Springer International Publishing), pp. 263-277
-
Food security and environmental conservation through the sustainable useof fungi in Ethiopia: SustFUNGI_ET
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 45
-
Fungal metagenomic analyses in Castanea sativa trees affected byCryphonectria parasitica to enhance the biological resilience
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 39
-
Fungal metagenomic analyses in Quercus ilex trees affected by Phytophthoracinnamomi to identify potential biological control agents
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 40
-
Las setas
Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 247-281
-
Pine pitch canker (PPC): pathways of pathogen spread and prevention andcontrol measures
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 36
-
Removing and Recovering Nitrogen and Phosphorus from Animal Manure
Animal Manure: Production, Characteristics, Environmental Concerns, and Management (wiley), pp. 275-321
-
The potential of the flora from different regions of Pakistan inphytoremediation
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 18
-
Tree Biomass Allocation in Temperate Mixed Forests
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 15
-
Use of high-resolution images for silt estimation in sediment dams
XIV Young Researchers Meeting on Conservation and Sustainable Use of Forest Systems (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 23