RAUL
BODAS RODRIGUEZ
PROFESOR ASOCIADO
Sonia
Andrés Llorente
Publicaciones en las que colabora con Sonia Andrés Llorente (53)
2020
-
Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
-
Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on colour, oxidation and microbiological growth of meat from light fattening lambs
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 1119-1125
-
Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
2019
-
Efecto de la sustitución parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza ASSAF durante el cebo
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
2018
-
Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality
Food Research International, Vol. 108, pp. 42-47
-
Grain grinding size of cereals in complete pelleted diets for growing lambs: Effects on ruminal microbiota and fermentation
Small Ruminant Research, Vol. 159, pp. 38-44
2017
-
Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality
Journal of Animal Science, Vol. 95, Núm. 8, pp. 3455-3466
2016
-
Cebo de corderos: utilización de raciones completas
MG Mundo ganadero, Año 27, Núm. 271, pp. 28-33
-
Efecto de la frecuencia de ordeño y de la administración de vitamina e y selenio sobre el perfil de ácidos grasos de la leche en ovejas assaf
XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC
-
Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos enfase de crecimiento-cebo sobre la oxidación de la carne
XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC
-
Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids
Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 3, pp. 542-552
-
Relación entre nutrición y respuesta inmunitaria: implicaciones para la eficiencia de producción de rumiantes
XLI Congreso nacional de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia (SEOC): XVII congreso internacional SEOC
2015
-
Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de en corderos en fase de crecimiento-cebo sobre el perfil de ácidos grasos de la carne
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
-
Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage
Small Ruminant Research, Vol. 125, pp. 73-80
2014
-
Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 116, Núm. 2-3, pp. 137-143
-
Efecto de la inclusión de flores de lúpulo en la dieta de corderos en cebo sobre el patrón de fermentación ruminal in vivo e in vitro
XXXIX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia: XV Congreso Internacional
-
Efecto de la inclusión de flores de lúpulo en la dieta de corderos sobre la ingestión, el rendimiento y la evolución del color de la carne
XXXIX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia: XV Congreso Internacional
-
Effect of re-growth age in the content of secondary metabolites from Neonotonia wightii in the Valle del Cauto, Cuba
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 48, Núm. 2, pp. 149-154
-
Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambs
Journal of Animal Science, Vol. 92, Núm. 9, pp. 4086-4094
-
Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samples
Meat Science, Vol. 97, Núm. 2, pp. 156-163