ENCARNACION
FERNANDEZ FERNANDEZ
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
León, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León (6)
2024
-
Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1
2021
-
Capacidad antioxidante y composición fenólica de vinos tintos elaborados con uva de tempranilloy cabernet sauvignon
Tierras: Agricultura, Núm. 293, pp. 50-54
2020
-
Abiotic stress management and Verdejo wine composition: cluster thinning in different water regimes
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 4, pp. 1515-1523
-
Evaluating the influence of simultaneous inoculation of SiO2-alginate encapsulated bacteria and yeasts on volatiles, amino acids, biogenic amines and sensory profile of red wine with lysozyme addition
Food Chemistry, Vol. 327
-
Incidencia anual del régimen hídrico en la calidad del vino blanco elaborado con uva de la variedad Verdejo
Tierras: Agricultura, Núm. 289, pp. 74-80
2015
-
Influencia del riego y el aclareo de racimos en las características enológicas del mosto y el vino de la variedad verdejo
Enología 2.015: innovación vitivinícola