MARIA FELICIDAD
RONDA BALBAS
CATEDRATICOS DE UNIVERSIDAD
VALENTIN
PANDO FERNANDEZ
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Publicacions en què col·labora amb VALENTIN PANDO FERNANDEZ (6)
2014
-
Fermentation time and fiber effects on recrystallization of starch components and staling of bread from frozen part-baked bread
Journal of Food Engineering, Vol. 131, pp. 116-123
2011
-
Improving gluten-free bread quality by enrichment with acidic food additives
Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 3, pp. 1204-1209
-
Rheological study of layer cake batters made with soybean protein isolate and different starch sources
Journal of Food Engineering, Vol. 102, Núm. 3, pp. 272-277
2008
-
Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387
-
Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269
2006
-
Textura y color de la carne de vacuno en función de la raza y del sexo. Correlación con propiedades físico-químicas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 378, pp. 124-133