ENRIQUE
BARAJAS TOLA
Investigador en el periodo 2014-2016
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
León, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León (10)
2022
-
Ensayo con diez portainjertos en la variedad Sauvignon Blanc
Vida rural, Núm. 511, pp. 28-34
2018
-
A different approach for the analysis of grapes: Using the skin as sensing element
Food Research International, Vol. 107, pp. 544-550
-
Monitoring the phenolic ripening of red grapes using a multisensor system based on metal-oxide nanoparticles
Frontiers in Chemistry, Vol. 6, Núm. APR
2017
-
Efectos productivos y cualitativos anuales de la densidad de plantación en Tempranillo
Vida rural, Núm. 425, pp. 54-57
2016
-
Array of biosensors for discrimination of grapes according to grape variety, vintage and ripeness
Analytica Chimica Acta, Vol. 947, pp. 16-22
-
Potencial hídrico y desarrollo foliar en Tempranillo en relación a la distancia entre cepas
Vida rural, Núm. 410, pp. 58-64
2015
-
Determinación y relaciones del área foliar, el peso fresco y el peso seco de hojas en la variedad Tempranillo
Vida rural, Núm. 398, pp. 40-46
-
The advantages of disposable screen-printed biosensors in a bioelectronic tongue for the analysis of grapes
LWT - Food Science and Technology, Vol. 62, Núm. 2, pp. 940-947
2014
-
Analysis of grapes and wines using a voltammetric bioelectronic tongue: Correlation with the phenolic and sugar content
Proceedings of IEEE Sensors
-
Electronic tongue formed by sensors and biosensors containing phthalocyanines as electron mediators:
Journal of Porphyrins and Phthalocyanines, Vol. 18, Núm. 1-2, pp. 76-86