Publications by the researcher in collaboration with Gonzalo L. Alonso Díaz Marta (10)

2024

  1. Effect of micro-oxygenation on color of wines made with toasted vine-shoots

    Journal of the Science of Food and Agriculture

2018

  1. Aprovechamiento de los sarmientos de poda como bioestimulantes de la vid

    La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2153-2159

  2. Aprovechamiento de los sarmientos de poda como bioestimulantes de la vid

    La Semana vitivinícola, Núm. 3516, pp. 454-460

  3. Aprovechamiento de los sarmientos de poda como chips para el vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2268-2274

  4. Aprovechamiento de los sarmientos de poda como chips para el vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3522, pp. 1094-1101

  5. The Microvine, a plant model to study the effect of vine-shoot extract on the accumulation of glycosylated aroma precursors in grapes

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 8, pp. 3031-3040

  6. Toasted vine-shoot chips as enological additive

    Food Chemistry, Vol. 263, pp. 96-103