ROSARIO
SANCHEZ GOMEZ
Investigadora en el periodo 2018-2020
Gonzalo L.
Alonso Díaz Marta
Publicaciones en las que colabora con Gonzalo L. Alonso Díaz Marta (10)
2024
-
Effect of micro-oxygenation on color of wines made with toasted vine-shoots
Journal of the Science of Food and Agriculture
2019
-
Assessment of vine-shoots in a model wines as enological additives
Food Chemistry, Vol. 288, pp. 86-95
-
Behavior of glycosylated aroma precursors in Microvine fruits after guaiacol foliar application
Scientia Horticulturae, Vol. 246, pp. e1-e8
-
Winemaking with vine-shoots. Modulating the composition of wines by using their own resources
Food Research International, Vol. 121, pp. 117-126
2018
-
Aprovechamiento de los sarmientos de poda como bioestimulantes de la vid
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2153-2159
-
Aprovechamiento de los sarmientos de poda como bioestimulantes de la vid
La Semana vitivinícola, Núm. 3516, pp. 454-460
-
Aprovechamiento de los sarmientos de poda como chips para el vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2268-2274
-
Aprovechamiento de los sarmientos de poda como chips para el vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3522, pp. 1094-1101
-
The Microvine, a plant model to study the effect of vine-shoot extract on the accumulation of glycosylated aroma precursors in grapes
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 8, pp. 3031-3040
-
Toasted vine-shoot chips as enological additive
Food Chemistry, Vol. 263, pp. 96-103