PROYECTOS NACIONALES
Proyecto RTA2010-00068-C02-00
APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS DE LA ELABORACIÓN DEL VINO RICOS EN COMPUESTOS FENÓLICOS PARA ALIMENTACIÓN DEL GANADO OVINO: EFECTO SOBRE LA CALIDAD DE LA CARNE DE CORDERO Y DE LECHAZO
date_range
Duración del 13 de octubre de 2010 al 12 de octubre de 2013
(36 meses)
Finalizó
euro
85.627,20 EUR
De ámbito Nacional. Con carácter Público.
Convocatoria:
SUBPROGRAMA INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL INIA. CONV. 2010
(INSTITUTO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN Y TECNOLOGÍA AGRARIA Y ALIMENTARIA (INIA))
Investigadores/as
MARIA TERESA
MANSO ALONSO
Responsable
Publicaciones relacionadas con el proyecto (5)
Mostrar por anualidadArtículo
-
Grape pomace in ewes diet: Effects on meat quality and the fatty acid profile of their suckling lambs
2018
Food Research International
-
Evaluation of grape pomace from red wine by-product as feed for sheep
2017
Journal of the Science of Food and Agriculture
-
Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf life
2016
Meat Science
-
Influence of dietary grape pomace combined with linseed oil on fatty acid profile and milk composition
2016
Journal of Dairy Science
-
Effects of linseed oil and natural or synthetic vitamin E supplementation in lactating ewes' diets on meat fatty acid profile and lipid oxidation from their milk fed lambs
2015
Meat Science