Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2019

  1. 4-Pyridylisocyanide gold(i) and gold(i)-plus-silver(i) luminescent and mechanochromic materials: The silver role

    Dalton Transactions, Vol. 48, Núm. 28, pp. 10412-10416

  2. Assessing the Importance of Protein Interactions and Hydration Level on Protein-Enriched Gluten-Free Breads: a Novel Approach

    Food and Bioprocess Technology

  3. Assessing the influence of vegetal protein source on the physicochemical properties of maize flour

    Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 13, Núm. 4, pp. 3340-3348

  4. Crónica de una muerte anunciada a los plásticos de un solo uso y otros productos del mismo material: se publica la Directiva (UE) 2019/904 del Parlamento Europeo y del Consejo de 05 de junio de 2019 relativa a la reducción del impacto de determinados productos de plástico en el medio ambiente

    Actualidad Jurídica Ambiental, Núm. 92, pp. 66-68

  5. D8⋯d10 RhI⋯AuI interactions in Rh 2,6-xylylisocyanide complexes with [Au(CN)2]-: Bond analysis and crystal effects

    Chemical Communications, Vol. 55, Núm. 34, pp. 5005-5008

  6. Directiva (UE) 2018/2001 del Parlamento Europeo y del Consejo de 11 de diciembre de 2018 relativa al fomento del uso de energía procedente de fuentes renovables

    Actualidad Jurídica Ambiental, Núm. 87, pp. 141-144

  7. Directiva (UE) 2018/2002 del Parlamento Europeo y Del Consejo de 11 de diciembre de 2018 por la que se modifica la Directiva 2012/27/UE relativa a la eficiencia energética

    Actualidad Jurídica Ambiental, Núm. 88, pp. 57-58

  8. E-Z Isomerization of Phosphine-Olefin (PEWO-F4) Ligands Revealed upon PdCl2 Capture: Facts and Mechanism

    Organometallics, Vol. 38, Núm. 24, pp. 4701-4707

  9. Effect of central hole location in phakic intraocular lenses on visual function under progressive headlight glare sources

    Journal of Cataract and Refractive Surgery, Vol. 45, Núm. 11, pp. 1591-1596

  10. El análisis de los personajes como construcciones retórico-argumentativas

    Tonos digital: revista de estudios filológicos, Núm. 37

  11. El principio «non bis in idem» en la protección del medio ambiente

    Revista Vasca de Administración Pública. Herri-Arduralaritzako Euskal Aldizkaria, Núm. 114, pp. 381-402

  12. Emulsification properties of garlic aqueous extract

    Food Hydrocolloids, Vol. 93, pp. 111-119

  13. Evaluation of starch-protein interactions as a function of pH

    Foods, Vol. 8, Núm. 5

  14. Formation of protonated glycine isomers in the interstellar medium

    ACS Earth and Space Chemistry, Vol. 3, Núm. 7, pp. 1170-1181

  15. Genetically engineered elastin-based biomaterials for biomedical applications

    Current Medicinal Chemistry, Vol. 26, Núm. 40, pp. 7117-7146

  16. Lentes intraoculares fáquicas de cámara posterior: actuación del óptico-optometrista

    Gaceta de optometría y óptica oftálmica, Núm. 548

  17. Lipid-Binding Proteins in Brain Health and Disease

    Frontiers in Neurology, Vol. 10

  18. Physically and chemically modified starches as texturisers of low-fat milk gels

    International Dairy Journal, Vol. 92, pp. 21-27

  19. Physicochemical properties of native and extruded maize flours in the presence of animal proteins

    Journal of Food Engineering, Vol. 243, pp. 49-56

  20. Reglamento (UE) 2018/1999 del Parlamento Europeo y Del Consejo de 11 de diciembre de 2018 sobre la gobernanza de la Unión de la Energía y de la Acción por el Clima

    Actualidad Jurídica Ambiental, Núm. 88, pp. 54-56