Publicaciones en las que colabora con MARIA DEL ALAMO SANZA (7)

2017

  1. Evaluation of grape pomace from red wine by-product as feed for sheep

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 6, pp. 1885-1893

2016

  1. Analysis of the role of wood anatomy on oxygen diffusivity in barrel staves using luminescent imaging

    Sensors and Actuators, B: Chemical, Vol. 237, pp. 1035-1043

  2. Biofilm monitoring of dissolved oxygen in wine aging barrel wood with optical chemical sensors

    Conference Record - IEEE Instrumentation and Measurement Technology Conference

  3. Ratiometric Oxygen Imaging to Predict Oxygen Diffusivity in Oak Wood During Red Wine Barrel Aging

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 9, Núm. 6, pp. 1049-1059

2008

  1. Utilización de grasas de origen vegetal en raciones de ovejas Lacaune: composición de la grasa

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 146, pp. 28-31

2007

  1. Evaluación en línea de la turbidez del vino mediante un nuevo turbidímetro de fibra óptica

    Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola