INSTITUTO DE BIOECONOMÍA
Instituto
DANIEL
RICO BARGUES
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con DANIEL RICO BARGUES (7)
2024
-
From ‘Farm to Fork’: Exploring the Potential of Nutrient-Rich and Stress-Resilient Emergent Crops for Sustainable and Healthy Food in the Mediterranean Region in the Face of Climate Change Challenges
Plants, Vol. 13, Núm. 4
-
The Application of High-Hydrostatic-Pressure Processing to Improve the Quality of Baked Products: A Review
Foods, Vol. 13, Núm. 1
2023
2022
2020
2019
-
Development of healthy gluten-free crackers from white and brown tef (Eragrostis tef Zucc.) flours
Heliyon, Vol. 5, Núm. 10
-
Tratamiento de granos de cereales y pseudocereales con tecnologías emergentes como estrategia para la mejora de la calidad y el valor nutricional de productos sin gluten
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019