Departamento
Ingeniería Agrícola y Forestal
Publicaciones (78) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2015
-
A kinetic study on microwave-assisted conversion of cellulose and lignocellulosic waste into hydroxymethylfurfural/furfural
Bioresource Technology, Vol. 180, pp. 88-96
-
A simple approach to synthesize g-C3N4 with high visible light photoactivity for hydrogen production
International Journal of Hydrogen Energy, Vol. 40, Núm. 23, pp. 7273-7281
-
Acidification of protein-enriched rice starch doughs: effects on breadmaking
European Food Research and Technology, Vol. 240, Núm. 4, pp. 783-794
-
Alcohol reduction in red and white wines by nanofiltration of musts before fermentation
Food and Bioproducts Processing, Vol. 96, pp. 285-295
-
An Integral Sustainable Innovation and Communication Strategy: First Non-sulfited "Bierzo" Wine "Puerta del Viento" Case Study
Crafting Sustainable Wine Businesses: Concepts and Cases (Palgrave Macmillan), pp. 80-96
-
An erbium(III)-based NIR emitter with a highly conjugated β-diketonate for blue-region sensitization
Journal of Alloys and Compounds, Vol. 619, pp. 553-559
-
An integral sustainable innovation and communication strategy: First non-sulfited “Bierzo” wine “Puerta del Viento” case study
Crafting Sustainable Wine Businesses: Concepts and Cases (Palgrave Macmillan), pp. 80-96
-
Aspectos clave del diseño hidrológico de diques forestales en el arroyo de los Santos (Ávila)
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 41, pp. 219-228
-
Assessing of the potential of extruded flour paste as fat replacer in O/W emulsion: A rheological and microstructural study
Food Research International, Vol. 74, pp. 72-79
-
Beer discrimination using a portable electronic tongue based on screen-printed electrodes
Journal of Food Engineering, Vol. 157, pp. 57-62
-
Bradyrhizobium yuanmingense related strains form nitrogen-fixing symbiosis with Cajanus cajan L. in Dominican Republic and are efficient biofertilizers to replace N fertilization
Scientia Horticulturae, Vol. 192, pp. 421-428
-
Comments on the detailed analysis of vertical slot fishway hydraulics
WasserWirtschaft, Vol. 105, Núm. 7-8, pp. 67-72
-
Comunidad de Aprendizaje: "Compartiendo conocimiento y experiencia en ingeniería, medio ambiente y energías renovables".
Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 359-360
-
Comunidad de Aprendizaje: compartiendo conocimientos y experiencia en ingeniería, medio ambiente y energías renovables
Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 393-394
-
Consolidación del equipo interdisciplinar de trabajo orientado a desarrollar un proceso de enseñanza-aprendizaje en materia de nutrición e innovación de alimentos.
Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 343-344
-
Coordinating and hydrogen bonding ability of a bifunctional 2D paddle-wheel copper(II) coordination polymer
Polyhedron, Vol. 87, pp. 220-225
-
Current velocity estimation using a lateral line probe
Ecological Engineering, Vol. 85, pp. 296-300
-
Desarrollo de un sistema de evaluación continua a través de un juego informático.
Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 433-434
-
Effect of Microwave Treatment on Physicochemical Properties of Maize Flour
Food and Bioprocess Technology, Vol. 8, Núm. 6, pp. 1330-1335
-
Effect of barley and oat β-glucan concentrates on gluten-free rice-based doughs and bread characteristics
Food Hydrocolloids, Vol. 48, pp. 197-207