Publicaciones (78) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. A kinetic study on microwave-assisted conversion of cellulose and lignocellulosic waste into hydroxymethylfurfural/furfural

    Bioresource Technology, Vol. 180, pp. 88-96

  2. A simple approach to synthesize g-C3N4 with high visible light photoactivity for hydrogen production

    International Journal of Hydrogen Energy, Vol. 40, Núm. 23, pp. 7273-7281

  3. Acidification of protein-enriched rice starch doughs: effects on breadmaking

    European Food Research and Technology, Vol. 240, Núm. 4, pp. 783-794

  4. Alcohol reduction in red and white wines by nanofiltration of musts before fermentation

    Food and Bioproducts Processing, Vol. 96, pp. 285-295

  5. An Integral Sustainable Innovation and Communication Strategy: First Non-sulfited "Bierzo" Wine "Puerta del Viento" Case Study

    Crafting Sustainable Wine Businesses: Concepts and Cases (Palgrave Macmillan), pp. 80-96

  6. An erbium(III)-based NIR emitter with a highly conjugated β-diketonate for blue-region sensitization

    Journal of Alloys and Compounds, Vol. 619, pp. 553-559

  7. An integral sustainable innovation and communication strategy: First non-sulfited “Bierzo” wine “Puerta del Viento” case study

    Crafting Sustainable Wine Businesses: Concepts and Cases (Palgrave Macmillan), pp. 80-96

  8. Aspectos clave del diseño hidrológico de diques forestales en el arroyo de los Santos (Ávila)

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 41, pp. 219-228

  9. Assessing of the potential of extruded flour paste as fat replacer in O/W emulsion: A rheological and microstructural study

    Food Research International, Vol. 74, pp. 72-79

  10. Beer discrimination using a portable electronic tongue based on screen-printed electrodes

    Journal of Food Engineering, Vol. 157, pp. 57-62

  11. Bradyrhizobium yuanmingense related strains form nitrogen-fixing symbiosis with Cajanus cajan L. in Dominican Republic and are efficient biofertilizers to replace N fertilization

    Scientia Horticulturae, Vol. 192, pp. 421-428

  12. Comments on the detailed analysis of vertical slot fishway hydraulics

    WasserWirtschaft, Vol. 105, Núm. 7-8, pp. 67-72

  13. Comunidad de Aprendizaje: "Compartiendo conocimiento y experiencia en ingeniería, medio ambiente y energías renovables".

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 359-360

  14. Comunidad de Aprendizaje: compartiendo conocimientos y experiencia en ingeniería, medio ambiente y energías renovables

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 393-394

  15. Consolidación del equipo interdisciplinar de trabajo orientado a desarrollar un proceso de enseñanza-aprendizaje en materia de nutrición e innovación de alimentos.

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 343-344

  16. Coordinating and hydrogen bonding ability of a bifunctional 2D paddle-wheel copper(II) coordination polymer

    Polyhedron, Vol. 87, pp. 220-225

  17. Current velocity estimation using a lateral line probe

    Ecological Engineering, Vol. 85, pp. 296-300

  18. Desarrollo de un sistema de evaluación continua a través de un juego informático.

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 433-434

  19. Effect of Microwave Treatment on Physicochemical Properties of Maize Flour

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 8, Núm. 6, pp. 1330-1335

  20. Effect of barley and oat β-glucan concentrates on gluten-free rice-based doughs and bread characteristics

    Food Hydrocolloids, Vol. 48, pp. 197-207