ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Centro
JOSE LUIS
BERNAL YAGUE
Investigador en el periodo 1987-2020
Publicaciones en las que colabora con JOSE LUIS BERNAL YAGUE (10)
2017
-
Influence of different flours and starches on gluten-free bread aroma
Journal of Food Science and Technology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1433-1441
2016
-
An alternative method based on enzymatic fat hydrolysis to quantify volatile compounds in wheat bread crumb
Food Chemistry, Vol. 206, pp. 110-118
-
Analytical methods for volatile compounds in wheat bread
Journal of Chromatography A, Vol. 1428, pp. 55-71
2005
-
The use of carbohydrate profiles and chemometrics in the characterization of natural honeys of identical geographical origin
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 8, pp. 3095-3100
2001
-
Envejecimiento de un vino tinto de Ribera del Duero: variaciones de los monosacáridos, familias fenólicas y color debidas al tipo de roble y tonelería de procedencia
Viticultura enología profesional, Núm. 72, pp. 36-43
2000
-
Behavior of monosaccharides, phenolic compounds, and color of red wines aged in used oak barrels and in the bottle
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 10, pp. 4613-4618
-
Influencia de la especie del roble de barricas nuevas y usadas en el envejecimiento de un vino tinto de la D.O. Ribera del Duero
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 6, Núm. 6, pp. 483-493
-
Red wine aging in oak barrels: Evolution of the monosaccharides content
Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 2, pp. 189-193
1999
-
Evolución de los monosacáridos en un vino tinto durante su envejecimiento en barricas de roble
Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997
1996
-
HPLC analysis of carbohydrates in wines and instant coffees using anion exchange chromatography coupled to pulsed amperometric detection
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 2, pp. 507-511