Artículos (47) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A spectral unmixing approach for mapping burned areas in Mediterranean countries

    International Journal of Remote Sensing, Vol. 26, Núm. 7, pp. 1493-1498

  2. Assessing vineyard condition with hyperspectral indices: Leaf and canopy reflectance simulation in a row-structured discontinuous canopy

    Remote Sensing of Environment, Vol. 99, Núm. 3, pp. 271-287

  3. Biosynthesis of ethyl butyrate using immobilized lipase: A statistical approach

    Process Biochemistry, Vol. 40, Núm. 1, pp. 63-68

  4. Blackcaps, Sylvia atricapilla and blackbirds, Turdus merula feeding their nestlings and fledglings on fleshy fruit

    Folia Zoologica, Vol. 54, Núm. 4, pp. 379-388

  5. Changes in sensory properties of Galician chorizo sausage preserved by freezing, oil-immersion and vacuum-packing

    Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 223-228

  6. Determination of zinc, cadmium, lead and copper in pellets and pulp of sugar beet

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1021-1025

  7. Di-μ-chloro-1:2κ2Cl;3:4κ2Cl-hexa- chloro-1κ3Cl,4κ3Cl-tetra-μ-dimethylglycine- 2:3κ8O:O′-tetracopper(II)

    Acta Crystallographica Section C: Crystal Structure Communications, Vol. 61, Núm. 8

  8. Diagnóstico foliar de la clorosis férrica del viñedo en la D.O. Ribera del Duero

    Viticultura enología profesional, Núm. 101, pp. 53-58

  9. Diagnóstico foliar de la clorosis férrica del viñedo en la D.O. Ribera del Duero

    Fruticultura profesional, Núm. 155, pp. 53-58

  10. Diseño de obras de paso compatibles con la migración de peces

    Ingeniería civil, Núm. 139, pp. 132-139

  11. Effect of microbial transglutaminase on the rheological and thermal properties of insect damaged wheat flour

    Journal of Cereal Science, Vol. 42, Núm. 1, pp. 93-100

  12. Effects of polyols and nondigestible oligosaccharides on the quality of sugar-free sponge cakes

    Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 4, pp. 549-555

  13. El fraccionamiento granulométrico de la materia orgánica como índice de su comportamiento y evolución en los suelos

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 20, pp. 221-226

  14. El turismo como nueva fuente de ingresos para el medio rural de Castilla y León

    Cuadernos de turismo, Núm. 16, pp. 175-196

  15. Enzymatic cross-linking of ewe's milk proteins by transglutaminase

    European Food Research and Technology, Vol. 221, Núm. 5, pp. 692-699

  16. Estudio ecológico del matorral atlántico de interés para conservación. Respuesta estructural a usos tradicionales en Galicia

    Revista Real Academia Galega de Ciencias, Núm. 24, pp. 41-60

  17. Estudio sobre la aplicación de radiación ultravioleta para la reducción de la carga microbiana en la harina de trigo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 104-109

  18. Evaluación de la capacidad portante de piezas de gruesa escuadría de madera de conífera en estructuras existentes

    Materiales de construcción, Vol. 55, Núm. 280, pp. 43-52

  19. Evaluación del método del tramo representativo en la cuantificación del hábitat fluvial

    Ecología, Núm. 19, pp. 281-300

  20. Evaluation of the effect of somatic cell counts on casein proteolysis in ovine milk cheese by means of capillary electrophoresis

    Journal of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology, Vol. 9, Núm. 3-4, pp. 45-52