Centro
ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Artículos (47) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2005
-
A spectral unmixing approach for mapping burned areas in Mediterranean countries
International Journal of Remote Sensing, Vol. 26, Núm. 7, pp. 1493-1498
-
Assessing vineyard condition with hyperspectral indices: Leaf and canopy reflectance simulation in a row-structured discontinuous canopy
Remote Sensing of Environment, Vol. 99, Núm. 3, pp. 271-287
-
Biosynthesis of ethyl butyrate using immobilized lipase: A statistical approach
Process Biochemistry, Vol. 40, Núm. 1, pp. 63-68
-
Blackcaps, Sylvia atricapilla and blackbirds, Turdus merula feeding their nestlings and fledglings on fleshy fruit
Folia Zoologica, Vol. 54, Núm. 4, pp. 379-388
-
Changes in sensory properties of Galician chorizo sausage preserved by freezing, oil-immersion and vacuum-packing
Meat Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 223-228
-
Determination of zinc, cadmium, lead and copper in pellets and pulp of sugar beet
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1021-1025
-
Di-μ-chloro-1:2κ2Cl;3:4κ2Cl-hexa- chloro-1κ3Cl,4κ3Cl-tetra-μ-dimethylglycine- 2:3κ8O:O′-tetracopper(II)
Acta Crystallographica Section C: Crystal Structure Communications, Vol. 61, Núm. 8
-
Diagnóstico foliar de la clorosis férrica del viñedo en la D.O. Ribera del Duero
Viticultura enología profesional, Núm. 101, pp. 53-58
-
Diagnóstico foliar de la clorosis férrica del viñedo en la D.O. Ribera del Duero
Fruticultura profesional, Núm. 155, pp. 53-58
-
Diseño de obras de paso compatibles con la migración de peces
Ingeniería civil, Núm. 139, pp. 132-139
-
Effect of microbial transglutaminase on the rheological and thermal properties of insect damaged wheat flour
Journal of Cereal Science, Vol. 42, Núm. 1, pp. 93-100
-
Effects of polyols and nondigestible oligosaccharides on the quality of sugar-free sponge cakes
Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 4, pp. 549-555
-
El fraccionamiento granulométrico de la materia orgánica como índice de su comportamiento y evolución en los suelos
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 20, pp. 221-226
-
El turismo como nueva fuente de ingresos para el medio rural de Castilla y León
Cuadernos de turismo, Núm. 16, pp. 175-196
-
Enzymatic cross-linking of ewe's milk proteins by transglutaminase
European Food Research and Technology, Vol. 221, Núm. 5, pp. 692-699
-
Estudio ecológico del matorral atlántico de interés para conservación. Respuesta estructural a usos tradicionales en Galicia
Revista Real Academia Galega de Ciencias, Núm. 24, pp. 41-60
-
Estudio sobre la aplicación de radiación ultravioleta para la reducción de la carga microbiana en la harina de trigo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 362, pp. 104-109
-
Evaluación de la capacidad portante de piezas de gruesa escuadría de madera de conífera en estructuras existentes
Materiales de construcción, Vol. 55, Núm. 280, pp. 43-52
-
Evaluación del método del tramo representativo en la cuantificación del hábitat fluvial
Ecología, Núm. 19, pp. 281-300
-
Evaluation of the effect of somatic cell counts on casein proteolysis in ovine milk cheese by means of capillary electrophoresis
Journal of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology, Vol. 9, Núm. 3-4, pp. 45-52