PROYECTOS REGIONALES
Proyecto VA332A12-2
CARACTERIZACIÓN DE LOS COMPUESTOS DIFERENCIALES EN CERVEZAS LAGER CON ALCOHOL Y SIN ALCOHOL
Financiador:
JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
date_range
Duración del 08 de agosto de 2012 al 31 de diciembre de 2013
(17 meses)
Finalizó
euro
29.870,00 EUR
De ámbito Autonómico. Con carácter Público.
Convocatoria:
PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN A INICIAR EN 2012
(JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN)
Subprograma:
CONVOCATORIA DE APOYO A PROYECTOS
Investigadores/as
Publicaciones relacionadas con el proyecto (6)
Mostrar por anualidadArtículo
-
Sugar, Hop α-Acid, and Amino Acid Contents Contribute to the Differential Profile Between Nonalcoholic and Alcoholic Beers
2019
Food Analytical Methods
-
Simulation and flavor compound analysis of dealcoholized beer via one-step vacuum distillation
2015
Food Research International
-
Beer discrimination using a portable electronic tongue based on screen-printed electrodes
2015
Journal of Food Engineering
-
Mass spectrometry-based metabolomics approach to determine differential metabolites between regular and non-alcohol beers
2014
Food Chemistry
-
An approximate shelf life prediction of elaborated lager beer in terms of degradation of its iso-α-acids
2013
Journal of Food Engineering
Revisión
-
Innovations in the brewing industry: Light beer
2014
International Journal of Food Sciences and Nutrition