Publicaciones en las que colabora con EDUARDO ARRANZ SANZ (27)

2018

  1. El trigo como alérgeno: asma de los panaderos, alergia alimentaria y al trigo

    Avances en el conocimiento de las patologías relacionadas con el gluten y evolución de los alimentos sin gluten (Sociedad Española de Enfermedad Celíaca (SEEC)), pp. 375-397

2015

  1. Human colon-derived soluble factors modulate gut microbiota composition

    Frontiers in Oncology, Vol. 5, Núm. APR

  2. Increased intraepithelial Vα24 invariant NKT cells in the celiac duodenum

    Nutrients, Vol. 7, Núm. 11, pp. 8960-8976

  3. Wheat as an allergen: Baker´s asthma food and wheat pollen allergy

    Advances in the Understanding of Gluten related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods (OmniaScience), pp. 463-488

2011

  1. IFN beta 1b induced celiac disease

    Scandinavian Journal of Gastroenterology

2008

  1. Allergy after inhalation and ingestion of cereals involve different allergens in allergic and celiac disease

    Recent Patents on Inflammation and Allergy Drug Discovery, Vol. 2, Núm. 1, pp. 47-57