Publicaciones en las que colabora con Elena Ruíz París (6)

2011

  1. Effect of batter freezing conditions and resting time on cake quality

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 4, pp. 911-916

  2. Effect of extruded wheat bran on dough rheology and bread quality

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 2231-2237

2010

  1. Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513

  2. Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38

2009

  1. Evolution of bread-making quality of Spanish bread-wheat genotypes

    Spanish journal of agricultural research, Núm. 3, pp. 585-595

2008

  1. ¿Cómo reducir el uso de sal en la panificación?

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1180, pp. 8-15